Velkommen til H3 HOKA Vår­­­­løp

 

Vi har ventet i det lengste med å sende ut informasjon for å gi dere best mulig informasjon om trasen. For få dager siden var hele trasen snø- og islagt. Nå er snart hele trasen bar. Her kommer siste oppdatering etter besiktigelse fredag ettermiddag.

Løpeforhold:
Traseen er stort sett bar, men i skogen ved Jernbanemussen/Domkirkeodden er det et par partier på til sammen 7-900 meter med litt hard is (fredag ettermiddag). Det er et vårløp, og du må regne med å møte alle typer underlag; tørre og våte partier med grusveger og asfalt, snødekke, sørpe, vanndammer og litt is. Det er mulig å løpe trasen uten piggsko. Her må dere bruke fornuften å vurdere fart og underlag selv. Det meldes fortsett om høye temperaturer og vi regner derfor med at det fortsetter å tørke og tine mye i timene frem til start i morgen. Du må regne med å bli bløt og møkkete på skoa. Ta med ekstra sokker og sko. Nedenfor vises noen bilder fra traseen i går ettermiddag.

Transport/parkering:
Hamar jernbanestasjon ligger ca. 5 min. gang fra start/mål på Skibladnerbrygga. Bilen kan du parkere på to parkeringsplasser rett ved start/målområdet. Se kart.

Garderober/WC:
Det er mulig å benytte garderober på Espern treningssenter etter løpet. Vis frem startnummer i resepsjonen og de gir deg tilgang til garderobene. I startområdet finnes det to kommunale toaletter som kan benyttes. Den ene ligger i Strandgateparken og den andre ligger på parkeringsplassen på Koigen/Stupetårnet. Se kart.

Drikkestasjoner:
Det er drikkestasjon ved vending etter ca. 5 km og i målområdet. Det serveres vann og energidrikk.

Tidsplan:
Kl 1030-1130 Utdeling startnummer/ etteranmeldelse – Skibladnerbrygga
Kl 1200 Start 10 km – Skibaldnerbrygga
kl 1330 Premieutdeling – Skibladnerbrygga

Det er premie fra HOKA til raskeste løper i dame og herreklassen. I tillegg er det to uttrekkgaver fra HOKA og to fra H3 Hamar. Alle som fullfører feires som vinnere og mottar medalje når de kommer i mål!

Lisens og etteranmeldelse:
Har du helårslisens så ta med denne ved henting av startnummer. Uten denne må lisens betales på stedet. Etteranmeldelse er mulig. Ta med kort for betaling. Vær tidlig ute hvis du ikke er påmeldt da etteranmeldelse stenger kl. 1130.

Bagasje: 
Deler av brygga sperres av, og det er mulig å sette bagasje her under løpet. Området vil være bevoktet.