- Sponset av -

23. juni 2018 går startskuddet for H3 Hamar HOKA Maraton. Vi inviterer absolutt alle, uansett nivå og prestasjonsmål, til å bli med på en 10km eller et halvmaraton (21km) gjennom det beste Hamar har å by på.

Hamar by er en nydelig løpearena. Sammen løper vi gjennom Hamar sentrums stolte gater, Skiblanderbygga, Koigen og resten av den vakre Mjøspromenaden. Hvis du deltar på halvmaratonet får du også løpt innom Domkirkeodden, Jernbanemuseet og Espern. Start og mål skjer til liv, røre og rungende applaus på Stortorget.

Fellesskap, mestring og begeistring

H3 Hamar HOKA Maraton skal bli en løpsfest som skal begeistre både deltakerne og tilskuerne. Og det skal gi alle deltakerne en følelse av mestring og idrettsglede. Om det så er å gjennomføre noe for første gang, sette en ny personlig rekord, å kjenne følelsen når kroppen jobber uanstrengt eller følelsen av å løpe over målstreken når de siste 500 meterne har kjentes ut som en mil.

Men idrettsglede handler også om dele disse opplevelsene med noen. Gi en high five til en vilt fremmed, men likevel kjenne et felleskap i å ha fullført noe sammen. Vennskapet som formes etter å ha trent mot dette målet sammen.

For alle

Elite vs mosjon

Løpya er flat og lettløpt…

Dann et lag sammen med kolleger eller venner. Kanskje kan dere arrangere en nabokamp. ……

Hvis du finner ut etter å ha krysset målstreken, at du vil gi deg selv en større utfordring eller at utfordringen du tok på deg i år kanskje var litt stor, husk at vi vil utvide med både 5 km og et fulldistanse maraton (42km) i 2019.

Ta en utfordring – vi vil ha deg med på festen!

Påmelding: kommer senere

Klikk her hvis du vil bli hold oppdatert