- Sponset av -

H3 Hamar By Triatlon blir arrangert 16. september 2018 i hjertet av Hamar, med Koigen og Stupetårnet som hovedarena. Vi arrangerer en bysprint for alle som har et hjerte for triatlon eller som prøver triatlon for første gang. Det blir speaker, musikk, fest og moro.

Dette er ikke arrangementet hvor det viktigste er å vinne. Vi har tidtaking og publiserer resultater, men det blir ikke noen seierspall. Vi mener at alle som kommer i mål er vinnere og med samme rett og stolthet kan bære vår fantastiske finisher t-skjorte. Kanskje vanker det noen uttrekkspremier.

Dette er et arrangementet som alle kan være med på

Er dere tre søsken – still et stafettlag. Gi kollegene en utfordring og ha de kuleste t-skjortene på jobb mandagen etter. Ha en annerledes slutt på venninehelgen. Og har du en rykende fersk finisher T-skjorte på deg på søndagsmiddagen, kan vi garantere at samtalen rundt bordet blir noe helt annet enn den gamle tralten.

Sprint: 750m svøm – 20km sykkel – 5km løp. Non-draft.

H3 Hamar By Triatlon starter med 750 m svømming i Mjøsa med start ved Stupetårnet. Våtdrakt er påbudt. Vi har kajakker og båt i vannet som følger med og passer på. Skiftesone er ved Koigen. Kart kommer. Det vil bli satt opp skiftetelt og mulighet fil å sette fra seg sikftetøy rett ved skiftesonen. Sykling starter gjennom byen, går over Stangebrua og ut på Vestbygda i Stange. Flat og fin sykkelløype som sykles 1 runde. Alle typer sykler er tillatt. Løpingen er 5 km og går langs Ridehusstranda, ut til Domkirkeodden og tilbake. Vi har løypevakter, heia-gjeng, drikkestasjon og Middelalder-ruiner.

Hvis du lurer på hva non-draft betyr, så er det så enkelt at du ikke kan ligge tett på hjulet til den som sykler foran deg. Du må ligge med ti meter avstand. Har du andre ting du lurer på om triatlon, så ta kontakt så forklarer vi gjerne.

Ta en utfordring – vi vil ha deg med!

Aldersgrense 16 år (født 2002 eller tidligere)

For å delta må du enten ha helårslisens i Norges triatlonforbund eller løse engangslisens. Engangslisens kan løses hos arrangøren ved henting av startnummer.

Påmelding kommer snart

Klikk her for å bli holdt oppdatert