- Sponset av -

Meld deg på triatlonstafett!

Hva er en triatlonstafett?  En fin konkurranse for deg som vil bli kjent med triatlon, eller ikke føler deg helt trygg på alle grenene enda. Det er en lagkonkurranse der én deltager tar svømmingen, den andre tar syklingen og den tredje tar løpingen. 

Et lag på tre

Du kan samle en vennegjeng eller du kan finne tre gode kollegaer og melde dere på som et bedriftslag. Under H3 Hamar ByTriatlon den 16. september, arrangeres det sprintstafett; første etappe er 750 meter svømming, andre etappe er 20 kilometer sykling og siste etappe er 5 kilometer løping. Påmelding til stafetten finner du her. 

triatlonstafett

På en triatlonstafett kan dere velge hvem som vil gjøre hvilken øvelse på triatlon. Den som er tryggest på svømming bør ta den etappen, og så kan de to andre fordele hvem som tar sykkel og hvem som tar løp. Det beste med stafett er at du garantert har to andre som heier på deg hele veien. Dessuten er det noe eget å gjennomføre en triatlon som et lag. Den stoltheten du føler over å ha fullført en bragd, blir ikke mindre av at du deler den med to andre!

Veksling

Vekslingen skjer i skiftesonen mellom hver øvelse. Første veksling kan gjøres når den som svømmer har fått av seg våtdrakta, andre veksling skjer når andremann har satt fra seg sykkelen og tatt av hjelmen. Veksling skjer ved at den som er ferdig gir nestemann en klaps på skulderen.

Resultater

På resultatlistene vil alle lagdeltagerene, totaltiden og tiden for de individuelle etappene vil bli oppgitt.

Påmelding til triatlonstafetten finner du her.