WOW for en dag!

WOW for en dag! Endelig et Vårløp med sol fra blå himmel. Og for en fart på løperne, mange har nok holdt i gang treningen gjennom vinteren. Raskeste dame på 10 km ble Esther Innselseth med tiden 41.19Nr. 2 Oda Kristoffersen på 42,26Nr. 3 Line Bredalslien på 43,56 Raskeste herre på 10 km ble Endre… Les mer omWOW for en dag!

Gratulerer med gode prestasjoner!

Vårløpet 2022 ble avhold 27.mars. Isen rakk så vidt å smelte før 116 glade løpere ga seg ut på vårløpets 10km trasse, og 46 spreke løpere startet på sin 5km.

Drikk nok vann

Husk at det ikke blir drikkestasjoner på H3 Hamar Vårløp pga. korona.

Ha med egen drikke og drikk nok før dere starter.
Skal du løpe 10km anbefales det å drikke mellom 300–500 ml før start.

HOKA også med i 2021

Vi ønsker å informere om at HOKA blir med også i år! Det blir valgfrie HOKA sko til raskeste dame og herre på både 5 og 10 km, samt to uttrekkspremier! Mange gode grunner til å melde seg på! Meld deg på her.

H3 Hamar sertifisering

Vi er stolte av at begge våre løp, H3 Hamar Vårløp og H3 Hamar HOKA Maraton er blitt sertifisert av Norges Friidrettsforbund! Velkommen til Hamar 21. mars og 20. juni 2021.

Ny trasè

Ny Trasè! Søndag 21. mars 2021 løper vi i ny trasè. Vi starter med 10 km og to runder. Alle skal være i mål og vi skal sprite ned stedet før vi setter vi setter i gang med en runde i traseen og 5 km.

AVLYST – H3 Hamar HOKA Vårløp 2020

Etter helsemyndighetens anbefalinger velger Hamar IL å avlyse årets H3 Hamar HOKA Vårløp søndag 29 mars 2020. Avgjørelsen er tatt basert på kommunale og nasjonale retningslinjer for idrettsarrangementer. Vi finner det ikke riktig å gjennomføre ett løp med så mange deltagere i tider med smittefare. Med løpehilsen Arrangementskomiteen  

Med eller uten tidtaking

Med eller uten tidtaking? Ønsker du å bli med på H3 Hamar HOKA Vårløp, men ønsker ikke at gud og værmann skal se hva du løper på? Da kan du melde deg på «uten tidtaking», så blir ikke tiden publisert noen sted. Det viktigste er at du kommer og at du har det gøy! Velkommen!

Altius klinikken er klar til å ta imot deg på H3 Hamar HOKA Vårløpet

Under årets H3 Hamar HOKA vårløp, vil Altius klinikken igjen ha stand på arenaen. De kan bidra med veiledning og behandling av skader, samt råd ifht. forebygging av skader. Ved nærmere avtale kan dere få oppfølging av fysioterapi, massasjeterapi og ernæring.  Deltakere på H3 Hamar HOKA vårløpet får 25% rabatt på OneSole spesialsåler. Kom innom… Les mer omAltius klinikken er klar til å ta imot deg på H3 Hamar HOKA Vårløpet

Veien mot Vårløpet og 10 kilometer

Et godt grunnlag gjennom vinteren Har du vært flink til å trosse føret i vinter (eller vært flink til å kjøre mange monotone kilometer på mølla), bør grunnlaget være godt nå. Og mest sannsynlig kribler det i beina etter følelsen av litt mer flyt, litt mer avslappet steg, litt mer tempo – og litt færre… Les mer omVeien mot Vårløpet og 10 kilometer